Zakup nieruchomości przez biuro?
Inne tematy, które nie należą do żadnej podanej kategorii.
- Delfina-94
Zakup nieruchomości przez biuro?
Post autor: Delfina-94 »
Kupowaliście kiedyś dom, mieszkanie lub cokolwiek innego przez pośrednika? Ostatnio wpadła mi w oko agencja nieruchomości we Wrocławiu, a że akurat jestem w trakcie poszukiwań lokalu mieszkalnego to pomyślałam, że może lepiej byłoby zasięgnąć opinii specjalisty, co myślicie? Chętnie poznam wasze doświadczenia z takimi agentami, wiedze na pewno mi się przyda 

- Safira
Re: Zakup nieruchomości przez biuro?
Gdyby nie pomoc doświadczonych agentów to wymarzone mieszkanie na sprzedaż w Świdnicy na pewno nie byłoby moje. I wcale nie chodzi tutaj tylko o dopasowanie oferty, ale też o pomoc z formalnościami, a to bywa naprawdę męczące momentami. Ja drugi raz też na pewno zdecydowałabym się na biuro nieruchomości i tobie też polecam to rozważyć. Nie będziesz żałować 

Post autor: mariola18 »
Jeśli chodzi o mieszkania na wynajem w Krakowie, to zerknij sobie do tej oferty https://krakow.mdr.pl/ . Najemca oferuje najem instytucjonalny, co uważam jest świetną ofertą zwłaszcza dla osób, które nie mają zdolności kredytowej. Najem takich mieszkań jest bezpieczny, ponieważ właściciela obowiązuje ustawa o ochronie lokatorów, umowa jest podpisywana na 24 miesiące, właściciele nie zmieniają ceny częściej niż raz do roku.
Post autor: pola9943 »
Jestem przekonana, że znacznie bardziej atrakcyjne są nieruchomości na nowoczesnych osiedlach, jeśli oczywiście są możliwości na zakup takiej nieruchomości. Dodatkowym plusem takich osiedli jest to, że stale są one pod opieką profesjonalnych firm, takich jak Per Modum, które oferują zarządzenie nieruchomościami i wspólnotami.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan