Szkolenia u M.Niziołek
Inne tematy, które nie należą do żadnej podanej kategorii.
- ritabra
Szkolenia u M.Niziołek
Witajcie Jestem księgową i szukam obecnie szkoleń by nieco się doszkolić i zdobyć nową wiedzę. Zrobiłam już wstępny research w internecie i znalazłam informacje na temat szkoleń księgowo-podatkowych u pani Marty Niziołek. Czy ktoś z Was miał już okazję brac udział w jej kursie i podzieli się opinia ?
- digil
Re: Szkolenia u M.Niziołek
Nie brałem co prawda udziału w szkoleniach pani Marty ale od kilku dobrych miesięcy biuro rachunkowe ( którego jest współwłaścicielką) prowadzi księgowość mojej firmy. Znają się na rzeczy, a na rynku istnieją już od ponad 20 lat także myślę, że lepszego szkoleniowca w tej dziedzinie nie znajdziesz
- bernos
ritabra dobrze trafiłaś Pani Niziołek ma ogromne doświadczenie i jej szkolenia są przepełnione wiedzą, która potem bardzo się przydaje w codziennej pracy. Jak masz możliwość to się nawet nie zastanawiaj. Dodam jeszcze od siebie, że można na te szkolenia dostać dofinansowanie z KFS
- Fausto
No ja nie miałem okazji jeszcze. A z jakiego miasta to jest? Bo myślę nad skorzystaniem z tego typu usług. Powiesz mi coś tutaj?
Człowiek powinien określać siebie przez dobre emocje, przez to, co lubi, co go uszczęśliwia, sprawia mu radość.
- Lolka
A skoro już o szkoleniach mowa, to czy ktoś z Was brał kiedyś udział w jakimś kursie doszkalającym organizowanym przez firmę Kar Group? Widziałam ostatnio ich ofertę na stronie http://kar-group.elk.pl/oferta/ i wydała mi się ona naprawdę bardzo atrakcyjna. A Wy co o niej sądzicie? Warto Waszym zdaniem wziąć udział w takim szkoleniu?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan