![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Duże szczęście, bardzo dobry humor :D](./../images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Moja mama zawsze chciała się pozbyć nagromadzonej tkanki tłuszczowej w okolicach brzucha. Ćwiczenia nie pomagały, a bała się operacyjnych zabiegów. Jednak teraz medycyna estetyczna poszła tak do przodu, że są zabiegi bezinwazyjne. Zapisała się na zabieg HIFU focus shape https://coco-time.pl/hifu-focus-shape/ i wreszcie ma sylwetkę o jakiej zawsze marzyła.lotyka pisze: ↑18 gru 2019, 12:08 Ja jestem zaskoczona tym jak teraz działa medycyna estetycznaznacie takie laserowe zabiegi odchudzające
Post autor: bergamotka »
Post autor: Ślimakowa »
Ja nie mam wyciskarki do soków więc kupuję gotowe detoksy sokowe marki Nuja. Fajnie, bo nie trzeba samemu robić zakupów, obierać ton warzyw i owoców, myć wyciskarki itp. Mniej pracy a efekty superMadonnowa pisze: ↑18 gru 2019, 21:37 Odchudzam się od prawie roku. Jem zdrowo i cwicze regularnie. Za radą dietetyka kupilam wyciskarkę wolnoobrotową i z przepisow z internetu robie soki na detoks odchudzanie i sylwetke. To smaki z owocow i warzyw, czesto miksy z dodatkiem szpinaka czy imbiru
Post autor: Miśka »
Post autor: Dorotaż »
Post autor: bergamotka »
Post autor: owsianka91 »
Post autor: Ptyśśkkaa7 »
Post autor: Zośka »
Post autor: jaśka »
Post autor: Gość »
Post autor: Bośka »
Post autor: Jowiśka43 »
Post autor: Paweł81 »
Post autor: Anusśa »