Panele fotowoltaiczne
Inne tematy, które nie należą do żadnej podanej kategorii.
- otylia
Re: Panele fotowoltaiczne
Powiem Ci, że też jakiś czas temu sobie zadawałam to pytanie. Sporo poczytałam i jakieś pojęcie mam. Wcześniej myśłałam, że prąd z takich paneli ma się tylko na bieżąco. Nocą i zimą jak nie ma słońca już tylko od dostawcy prąd. A jednak nie, nadwyżki magazynuje nam dostawca i jak nie mamy słońca to z tego korzystamy. Na stronie firmy http://3sgroup.pl/ można wiele sobie na temat takich paneli jeszcze przeczytać. To firma która się zajmuje instalacją. Bardzo bardzo polecani, innowacyjne rozwiązania wprowadzają, a na swoje panele dają 25 lat gwarancji.
- Rene
Montaż paneli fotowoltaicznych jest opłacalną inwestycją, bo oszczędzamy na rachunkach za prąd i jednocześnie wspieramy ekologię. Korzyść dla nas i dla otaczającego nas środowiska. O dofinansowanie na fotowoltaikę też jest teraz coraz łatwiej. Mamy bowiem do wyboru programy regionalne, rządowe a także uruchamiane przez prywatnych inwestorów. Ponadto firmy zajmujące się instalacją paneli solarnych pomagają zazwyczaj w załatwieniu formalności związanych z otrzymaniem dotacji.
- pukla123
my także mamy panele słoneczne Kraków od Sunking. Teraz prąd jest coraz droższy, więc czas pomyslec o alternatywie. My rok temu się zdecydowaliśmy na taką inwestycję i nie żałujemy. Co prawda nie jest to tania sprawa, ale po latach się zwraca noi można uzyskać dofinansowanie. Także moim zdaniem na prawdę warto.
- mariacka
pewnie, że się opłaca, to jedna z lepszych inwestycji moim zdaniem, sami sie zdecydowalismy, mamy panele od Levady, szukalismy czegos naprawde dobrego jesli chodzi o jakosc bo zalezy nam na dlugiej eksploatacji a na ta firme trafilismy z polecenia
- Lolka
Ja trafiłam ostatnio na ciekawy artykuł na temat paneli fotowoltaicznych na blogu budowlanym https://www.mgprojekt.com.pl/blog/. Ogólnie jest tam sporo ciekawostek, więc polecam sobie w wolnej chwili poczytać, powinno Was to również zainteresować
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan