Język niemiecki
Inne tematy, które nie należą do żadnej podanej kategorii.
- paniola
Język niemiecki
Każdy z nas w życiu musi zdać co jakiś czas egzamin, oczywiscie ze są one stresujące, jednak dzieki nim możemy podnosic nasze kwalifikacje. Kurs niemieckiego warszawa ttps://www.warszawa.oei.org.pl/ to idealne rozwiazanie dla osób, które chcą podnieść swoje kwalifikacje z języka niemieckiego. Przede mną własnie jeden z takich egzaminów.
- Lolka
Re: Język niemiecki
Z tego, co wiem, to taki profesjonalny kurs języka niemieckiego można również odbyć w Szkole Językowej ProfiLingua. Jej oferta dostępna jest na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/. Polecam się z nią w wolnej chwili zapoznać, jest to szkoła z wieloletnią tradycją, więc naprawdę warto
- mczay
Dobre kursy na język niemiecki możecie w tej https://lincoln.edu.pl/ szkole językowej wykupić, w dobrej cenie i nauczycie się wiele. Wiem to bo mój brat niedawno dwa kursy tam miał robione, chwalił, teraz potrafi się porozumiewać w stopniu podstawowym, to mu było potrzebne.
Post autor: SerekPuszysty »
Hej hej, a jak wolisz? Niemiecki online czy niemiecki kurs stacjonarny?
Post autor: Pólka11 »
Ja mam niemiecki online poprzez szkołę językową Katarina w Warszawie, którą polecam całym sercem
- glodny
Ucz się niemiecki online bez względu na swój poziom zaawansowania. Kursy dostępne są dla każdego, kto chce opanować język w wygodnej i interaktywnej formie. Myślę, ze warto na nie postawić.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan