Jaka antykoncepcja na początek?
Inne tematy, które nie należą do żadnej podanej kategorii.
- plasma
Re: Jaka antykoncepcja na początek?
Ja od 2 lat biorę tabletki vines więc taką antykoncepcję mogę Ci polecić ale i tak o tym zdecyduje lekarz jakie Ty tabletki dostaniesz więc radziłabym zacząć jednak od wizyty u ginekologa
- 84Marek
Bez wiedzy nie można tu doradzać. Czekam aż ktoś inny się wypowie.
Wiedziałam, jak ciężko jest być córką ludzi, którzy cię nie dostrzegają, nawet jeśli stoisz przed nimi i tupiesz nogą.
- Madonnowa
Nikt nie zdecyduje za ciebie tu potrzebny jest lekarz i podstawowe badania. Mozliwosci masz duzo, najbardziej popularne są chyba tabletki bo mają dużą skutecznosc. Poczytaj sobie tutaj http://antykoncepcjanamiare.pl/antykonc ... j-kobiety/ czemu sa tak chetnie wybierane
- Katarzyna
ojj tak vines na sam start są idealne, maja mało hormonów przez co świetnie korelują z organizmem. Dodatkowo dobrze dobrana antykoncepcja potrafi naprawdę przynieść szereg pozytywnych skutków http://antykoncepcjanamiare.pl/antykonc ... -na-miare/ jak na przykład to, ze nasze włosy i skora twarzy jest naprawdę w lepszej kondycji no i co najważniejsze, pms nie sa takie uciążliweplasma pisze: ↑30 wrz 2019, 8:52 Ja od 2 lat biorę tabletki vines więc taką antykoncepcję mogę Ci polecić ale i tak o tym zdecyduje lekarz jakie Ty tabletki dostaniesz więc radziłabym zacząć jednak od wizyty u ginekologa
- Amelka20
No to znaczy tak. Jeśli to by ode mnie zależało, to ja bym się na pewno nie pakowała w żadne nieciekawe historie, tylko jeśli już, zdecydowałabym się po prostu na prezerwatywy, tylko takie https://eropteka.pl/kategoria/produkty/ ... oducent=or , nielateksowe. One są bezpieczniejsze, a jednak niczym się człowiek nie truje.
- mon
Warto wiedzieć, ze anty czasami zawodzi niestety... Dlatego tak ważne jest aby zawsze mieć możliwość skorzystania z pigułki wczesnoporonnej. ja na przyklad zamawiałam pigułki u https://9tygodni.pl i mam pewność przynajmniej ze niechcianej ciąży nie bedzie.
- frajka
Mnie ginekolog jaką pierwszą antykoncepcję zapisał tabletki vines. Dużo mi o nich opowiadał, że mają niską zawartość hormonów, że nie będę miała przez to skutków ubocznych itp. I muszę przyznać, że faktycznie miał rację. Mija już kolejny rok, a ja nadal czuję się tak samo dobrze jak na początku.
Post autor: Muśka »
Gdy antykoncepcja okaże się zawodna to w Polsce ciężko liczyć na pomoc. Czechy są normalniejsze pod tym względem, tam dopuszczalne jest przerwanie ciąży do 12 tygodnia. Można to zrobić bezpiecznie, w warunkach kontrolowanych przez lekarzy. Najbliżej mamy do czeskiej klinik ginekologicznej Stonava, jest ona zaledwie 5 kilometrów od granicy.
Post autor: Patyś »
Tak samo świetna opieka lekarska jest w czeskiej klinice aborcja.cz, gdzie również można legalnie przerwać ciążę.Muśka pisze: ↑28 maja 2021, 18:45 Gdy antykoncepcja okaże się zawodna to w Polsce ciężko liczyć na pomoc. Czechy są normalniejsze pod tym względem, tam dopuszczalne jest przerwanie ciąży do 12 tygodnia. Można to zrobić bezpiecznie, w warunkach kontrolowanych przez lekarzy. Najbliżej mamy do czeskiej klinik ginekologicznej Stonava, jest ona zaledwie 5 kilometrów od granicy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan