Poszukuję jakiejś fajnej apteki, w której ceny będą niższe niż w normalnych stacjonarnych aptekach. Słyszałam, że tutaj : https://apteka-leki.pl możemy liczyć na szybką realizację zamówienia oraz atrakcyjne ceny produktów. Znacie tę stronę?
Post autor: kwiatushek03 »
Post autor: Łasia »
A to wszystko zależy. Wiem, że seniorzy, osoby +60 mają teraz dość sporą zniżkę na swoje leki a DOZie. Od 8 do 12 każdego dnia, mogą zaoszczędzić aż 20%kwiatushek03 pisze: ↑18 lut 2020, 20:03 Siemanko
Poszukuję jakiejś fajnej apteki, w której ceny będą niższe niż w normalnych stacjonarnych aptekach
Post autor: błm »
Post autor: piłka »
Tak po prostu? Czy trzeba mieć jakieś kody? Zaświadczenia?Łasia pisze: ↑16 maja 2021, 21:42A to wszystko zależy. Wiem, że seniorzy, osoby +60 mają teraz dość sporą zniżkę na swoje leki a DOZie. Od 8 do 12 każdego dnia, mogą zaoszczędzić aż 20%kwiatushek03 pisze: ↑18 lut 2020, 20:03 Siemanko
Poszukuję jakiejś fajnej apteki, w której ceny będą niższe niż w normalnych stacjonarnych aptekachWięc to naprawdę spora zniżka.
Post autor: Mańka »
Tak po prostu idziesz do apteki w określonych godzinach i jeśli masz 60+ naliczają zniżkę dla seniora.piłka pisze: ↑30 maja 2021, 0:39Tak po prostu? Czy trzeba mieć jakieś kody? Zaświadczenia?Łasia pisze: ↑16 maja 2021, 21:42A to wszystko zależy. Wiem, że seniorzy, osoby +60 mają teraz dość sporą zniżkę na swoje leki a DOZie. Od 8 do 12 każdego dnia, mogą zaoszczędzić aż 20%kwiatushek03 pisze: ↑18 lut 2020, 20:03 Siemanko
Poszukuję jakiejś fajnej apteki, w której ceny będą niższe niż w normalnych stacjonarnych aptekachWięc to naprawdę spora zniżka.
Post autor: Grażyna11 »
Post autor: Bartłomiej »
Post autor: Oleńka66 »