Aktualne kursy
Inne tematy, które nie należą do żadnej podanej kategorii.
- Fausto
Aktualne kursy
Gdzie sprawdzać aktualne kursy? Jeżeli chodzi o franka to widziałem tą stronę https://comparic.pl/kurs-franka-notowan ... -comparic/ . Mnóstwo przydatnych informacji tam mają na temat tej waluty. Może się komuś to zdecydowanie przydać.
Człowiek powinien określać siebie przez dobre emocje, przez to, co lubi, co go uszczęśliwia, sprawia mu radość.
- neyooo
Re: Aktualne kursy
Czasem pakujemy stare rzeczy i chowamy je na strychu, nigdy nie zamierzając ich wyjmować, ale nie potrafimy się ich pozbyć. Pewnie tak samo jak marzeń.
- merripopins
- Marek78
Witam, mam zamiar zorganizować kilka kursów i szkoleń biznesowych dla swoich pracownikó,dlatego zalezy mi na znalezieniu odpowiedniego miejsca. Co sądzicie o tym https://nadmorski.pl/business-positive/ ... erencyjne/ ? CHętnie poznam Wasze opinie. Co bierzecie pod uwage przy takim wynajmie sal?
- tojawojownik
Post autor: tojawojownik »
Aktualne kursy walut można sprawdzić w dobrym kantorze online Waluteo. To w mojej opinii bardzo dobry kantor z konkurencyjną ofertą, co go wyróżnia to niski spread - tu wynosi zaledwie jeden grosz. W innych kantorach spread wynosi często kilkanaście groszy, to ogromna różnica która sprawia że ciężko o lepszą ofertę.
- Lolka
A skoro już o kursach mowa, to co powiecie na kurs, który podniesie Waszą pewność siebie? Widziałam ostatnio taką ofertę na stronie internetowej https://budowaniepewnoscisiebie.gr8.com/. Pomyślałam, że takie szkolenie mogłoby być dla mnie bardzo przydatne
- molika
Warro na pewno zerknąć sobie na tę stronę: szkolenia fotowoltaika. Znajdziecie tam bowiem różnego typu szkolenia z branży fotowoltaicznej. Obecnie bardzo popularne staja się alternatywne źródła energii. Dzięki temu można sporo zaoszczędzić i przede wszystkim zadbać o środowisko. Nowe kwalifikacje pomogą nie tylko w znalezieniu lepszej posady, ale również można w ten sposób sporo zarobić.
Post autor: Kamil ł »
Polecam ci szkolenia oferowane przez ośrodek Elpax www.elpax.pl/osrodek-szkoleniowy/szkolenia-bhp.html. Spotkałem się u nich z rzetelnością i profesjonalizmem. Potrzebne mi były przede wszystkim szkolenia bhp bytom. Na szczęście moi pracownicy mogli je odbyć zdalnie. Obecnie zastanawiam się nad wykupieniem kilku godzin warsztatowych.Marek78 pisze: ↑15 wrz 2019, 17:54 Witam, mam zamiar zorganizować kilka kursów i szkoleń biznesowych dla swoich pracowników
ozdobna kratka wentylacyjna
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport