Hej. Potrzebuję kancelarii, która doskonale zna się na prawie spółek. Macie jakieś opinie o www.gwlaw.pl z Warszawy? Mają bardzo profesjonalnie wyglądającą ofertę.
Jeśli chodzi o prawo spółek, doradztwo transakcyjne, sprzedaż nieruchomości czy transformacje korporacyjne, to serdecznie polecam ci tę kancelarię. Grabowski i wspólnicy to prawdziwi eksperci w prawie spółek.
Mają wiele lat doświadczenia i to widać. Kancelaria www.gwlaw.pl jest naprawdę godna polecenia. Specjalizują się między innymi w prawie spółek, więc na pewno ci pomogą.
Jeżeli zależy Tobie na firmie z wieloletnim doświadczeniem, to świetnie trafiłeś. Ich wiedza jest na prawdę godna podziwu i myślę, że nie ma sprawy, w której pozostawiliby Ciebie bez rozwiązania.
Jeśli szukasz Kancelarii, która sprawnie przeprowadzi Ciebie przez wszystkie procesy, takie jak: przekształcenia, połączenia, jak również podziały, po likwidację i rozliczenie majątku - to świetnie trafiłaś. Grabowski i wspólnicy pomagają mi w tym zakresie od lat.
Ich wsparcie podczas otwarcia zagranicznego oddziału mojej firmy okazało się nieocenione. Od tamtej pory jestem z nimi w stałym kontakcie i współpracy. Polecam.
Z całego serca polecam kancelarię Grabowski i Wspólnicy. Z nimi możesz liczyć na zminimalizowanie wszelkiego ryzyka, w tym wrogiego przejęcia.Bardzo pomocni i kompetentni.
Kancelaria Grabowski i Wspólnicy pomogli mi zawalczyć o moje prawa do własności intelektualnej. Niestety w naszym kraju nadal wiele osób myśli, że ot tak można przywłaszczyć zdjęcia, bo przecież są w Internecie - nie, nie można.
U mnie w sumie podobna historia, co u Augustyna. Jestem lekarzem i konkurencja na swojej stronie posługiwała się moim nazwiskiem. Prawnik z Kancelarii Grabowski i Wspólnicy zadziałał bardzo skutecznie!
Moja sprawa była skomplikowana. Kradzież danych osobowych i wzięty duży kredyt, który bank kazał spłacać mnie. Kancelaria Grabowski i Wspólnicy uratowała mi życie!
My z usług Kancelarii Radców Prawnych Grabowski i Wspólnicy korzystaliśmy przy fuzji firm. Sprawny i dokładny due diligance i pomoc prawna nieoceniona!
Inwestowanie w nieruchomości łączę z pracą zawodową, z której nie chcę rezygnować. Z Kancelarią Radców Prawnych GiW pozostaję w stałym kontakcie, co znacznie ułatwia mi prowadzenie drugiego biznesu.
Firma, w której jestem odpowiedzialny między innymi za inwestycje, korzystała z usług Kancelarii Grabowski i Wspólnicy przy zakupie nowego i sprzedaży starego obiektu. Wszystko sprawnie i przede wszystkim bezpiecznie.
Udało mi się ruszyć ze Start Upem dzięki Kancelarii Radców GiW. W przeciągu 3 lat powiększyłam zespół o 300% i dalej się rozwijamy. Jeśli masz pomysł na biznes, nie poddawaj się - szukaj rozwiązań, nie problemów i działaj!
Zaczynam inwestować w mieszkania na wynajem. Na razie powoli, pracując zawodowo. Mam nadzieję, że w przyszłości będę mogła z etat zrezygnować Kancelaria Radców GiW pomogła mi zweryfikować sytuację prawną nieruchomości, która była podejrzanie tania. Pierwsza inwestycja była bardzo udana!
Ja połączyłam siły z dotychczasowym konkurentem, fuzję nadzorowali specjaliści z Kancelarii Radców GiW. Biorąc pod uwagę koronawirusa, ta fuzja uratowała nasz biznes - osobno byśmy tego nie przetrwali raczej.
Mnie firma, która przywłaszczyła moje zdjęcia, musiała wypłacić niemałe odszkodowanie. Bez radcy prawnego nie mogłem wyegzekwować nawet usunięcia moich zdjęć ze strony.
Teraz mam już kilka mieszkań, które wynajmuję na pokoje, ale przy zakupię dwóch pierwszych skorzystałam z pomocy radcy prawnego, żeby mieć pewność, że nie pakuję się w kłopoty.
Myślę, że nie ma dziedziny prawa, której nie znają. Mnie www.gwlaw.pl pomogło z rozwojem nietypowego start-upu. Dzięki ich pomocy załatwiłem wszystkie formalności i wystartowałem.
O Kancelarii Grabowski i Wspólnicy dowiedziałem się od znajomego i jestem mu bardzo wdzięczny. Korzystam z ich usług od lat i jestem bardzo zadowolony.
Jakiś czas temu potrzebowałam pomocy prawnej, a że nie jest to moja mocna strona, szczególnie prawo bankowe i finansowe to dla mnie czarna magia, skorzystałam z porady kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Jestem bardzo zadowolona, to właściwi ludzie, na właściwym miejscu.
Cały zespół kancelarii Grabowski i Wspólnicy jest naprawdę godny polecenia. Wydawało mi się, że moja sprawa jest naprawdę skomplikowana, oni jednak doradzili i poradzili sobie z tym naprawdę fachowo. Dziękuję za pomoc. Zdecydowanie polecam.
Dla naszej firmy ważne było wsparcie w zakresie obrotu nieruchomościami i polecono nam właśnie kancelarię Radców Prawnych Grabowski i Wspólnicy. Teraz po czasie, naprawdę wiem dlaczego. Pełen profesjonalizm.
Kancelaria Grabowski i wspólnicy to fachowcy na najwyższym poziomie. Jestem wdzięczna za każdą poradę jaką dostałam od firmy. Nigdy się nie zawiodłam. Polecam.
Ta kancelaria jest bezkonkurencyjna, rzetelni, profesjonalni, świetnie przygotowani, z ogromną wiedzą i dobrym podejściem do klienta. Czyli dokładnie to czego szukałem. Kancelaria Grabowski i wspólnicy to firma godna polecenia.
Cieszę się, że znalazłem kancelarię, która ma w ofercie Doradztwo dla rolnictwa. Ciężko znaleźć prawników, którzy się tym zajmują, a jednocześnie są wspaniałymi profesjonalistami. Polecam każdemu tę kancelarię.
Jestem zadowolona. Potrzebowałam szybkiej porady prawnej, szybko uzyskałam ją w kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Znaleźli dla mnie nie tylko bardzo szybko termin, ale też okazało się, że rozwiązali mój problem. Polecam.
Nie mają sobie równych jeśli chodzi o prawo bankowe i finansowe. Są fachowcami w stu dziesięciu procentach. Jestem bardzo zadowolony i każdemu mogę polecić tę kancelarię.
Ja z kolei mogę polecić Kancelarię Grabowski i Wspólnicy jeśli chodzi o prawo spółek. Moja firma od dawna współpracuje właśnie z tą kancelarią. Bardzo skuteczna obsługa, pełen profesjonalizm.
Miałam pomysł na biznes, ale potrzebowałam porady. Kancelaria Grabowski i Wspólnicy mają świetną opinię dla takich jak ja. Start-Up łatwiej prowadzić gdy ma się za sobą wsparcie prawników. Polecam.
Obsługa prawna dotycząca nieruchomości, przeprowadzona przez kancelarię Grabowski i Wspólnicy, to świetnie przeprowadzona sprawa. Jestem zadowolona. Bałam się tego, a jednak wszystko poszło gładko. Zdecydowanie polecam współpracę z tą kancelarią.
Jeśli chcecie założyć Start-Up to warto udać się po poradę do kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Naprawdę znają się na rzeczy i potrafią doradzić tak, żeby nie wpakować się w kłopoty. Warto.
Pracownicy kancelarii Grabowski i Wspólnicy mają ogromną wiedzę w wielu dziedzinach prawa, ja skorzystałam z pomocy w zakresie prawa spółek handlowych, widać, że ten dział naprawdę nie ma dla nich żadnych tajemnic.
Zależało mi żeby kancelaria miała w ofercie, pomoc prawną w zakresie nowe technologie. Znalazłem taką usługę w kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Świetnie poprowadzili sprawę. To prawdziwi fachowcy.
Mają nie tylko profesjonalną ofertę, ale też ogromną wiedzę oraz profesjonalne, indywidualne podejście do każdego klienta. Grabowski i wspólnicy to kancelaria radców prawnych, którą naprawdę mogę polecić każdemu.
Prawo bankowe i finansowe to trudny temat, a jednak kancelaria Grabowski i Wspólnicy świetnie sobie radzi na tym polu. Zdecydowanie udana współpraca, nie mogłem sobie wymarzyć lepszej.
Własność intelektualna to rzecz którą dość trudno zdefiniować. Czy jeśli pracownik wymyślił coś w godzinach swojej pracy, to własność intelektualna jest po stronie tego pracownika, czy pracodawcy? Kancelaria Grabowski i Wspólnicy świetnie znają takie sprawy. Wiedzą jak je prowadzić i jak zwyciężać.
Polecam, naprawdę. To rzetelna i profesjonalna kancelaria radców prawnych. Cechuje ich indywidualne podejście do każdej sprawy, do każdego klienta. Znają się na swojej pracy i potrafią pomóc w rozwiązaniu wielu problemów.
Pracownicy Kancelarii Radców prawnych Grabowski i Wspólnicy to z pewności odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach, dzięki nim udało mi się rozwiązać naprawdę trudną, ważną dla mnie sprawę. Dzięki nim wiem też, że jednak istnieje sprawiedliwość.
Jeśli chodzi o Nowe Technologie i sprawy prawne z nimi związane, to Kancelaria Grabowski i Wspólnicy jest świetnym rozwiązaniem. Fachowcy znający się na rzeczy. Można w 100% im zaufać, a to bardzo ważne. Bardzo polecam.
Polecam współpracę z kancelarią Grabowscy. Wiem też z doświadczenia, że nawet prawo bankowe i finansowe mają w przysłowiowym małym palcu. Posiadają ogromne doświadczenia w zakresie prawa bankowego.
Wspólnie z mężem skorzystaliśmy z oferty kancelarii radców prawnych Grabowcy i Wspólnicy, polecam fachowość jej pracowników. Tematem naszej sprawy było zbycie nieruchomości - umowa darowizny, na rzecz naszej córki. Wszystko przebiegło bez jakichkolwiek komplikacji.
Chciałem założyć Start-up i nie chciałem ryzykować żadnych niespodzianek. Kancelaria Grabowski i wspólnicy świetnie zajęła się wszystkimi prawnymi aspektami założenia nowej firmy. Łącznie ze wsparciem w pozyskaniu finansowania. Dziękuję, doceniam, polecam.
Poszukiwałam kogoś do przygotowania umowy darowizny nieruchomości. Kancelaria Grabowski i Wspólnicy świetnie zajęli się sprawą. Zaufałam im od pierwszego kontaktu. Warto było to zrobić, umowa została przygotowana bardzo sprawnie, szybko, szczegółowo i rzetelnie.
Cieszę się, że została mi polecona właśnie kancelaria Grabowski i Wspólnicy. Fachowo podeszli do mojej sprawy, zaleźli naprawdę rozsądne rozwiązanie. Świadczą usługi prawnicze naprawdę wysokiej jakości, dbają o klienta.
Grabowski i Wspólnicy Kancelaria Radców Prawnych jest naprawdę miejscem, które polecam z czystym sumieniem. Dziękuję za poświęcony mi czas i zaangażowanie.
Kilka razy korzystałam z usług tej kancelarii. Do każdej sprawy podchodzili z pełnym zaangażowaniem. Jeśli pojawiały się jakiekolwiek wątpliwości i pytania z mojej strony, natychmiast dostawałam rzeczową odpowiedź. Uważam, że to naprawdę świetna kancelaria Radców Prawnych.
Jeśli chodzi o taką usługę jak własność intelektualna, to ta Kancelaria nie ma sobie równych. Widać że to pasjonaci którzy znają się na robocie i mają ogromną wiedzę i doświadczenie. Jestem zadowolony ze współpracy. Serdecznie polecam.
W temacie prawna obsługa nieruchomości - Kancelaria Grabowski i Wspólnicy jest świetnym wyborem. Profesjonalnie, konkretnie, rzeczowo. Dokładnie tak jakbym sobie tego życzył. Jestem bardzo zadowolonym klientem.
Jeśli macie pomysł na Start-Up i szukacie Kancelarii, która doskonale poradzi sobie ze wszystkimi formalnościami: założeniem, finansowaniem, stworzeniem modelu prawnego nowej firmy itp. To Kancelaria Grabowski i Wspólnicy to miejsce do którego powinniście się udać. Fachowo, szybko, bezproblemowo. Polecam bardzo.
Dziadkowie potrzebowali pomocy prawnej i okazało się, że kancelaria GWLAW ma w ofercie też doradztwo dla rolnika. Naprawdę zrobili wszystko, żeby pomóc rozwiązać problem, wszystko udało się bez komplikacji. Polecam.
Jeśli chodzi o prawo bankowe to Kancelaria Grabowski i Wspólnicy nie mają sobie równych. Ogromna wiedza i doświadczenie. Czyli wszystko czego oczekuje się od dobrych prawników. Zdecydowanie polecam.
Ja współpracowałem z tą kancelarią w zakresie: prawna obsługa nieruchomości, zarówno przy sprzedaży jak i przy kupnie nieruchomości byli niecenieni. Wszystkie papierki, kruczki prawne, pułapki były przez nich wyłapane. Ja czułem się bezpiecznie i wszystkie transakcje skończyły się dla mnie korzystnie.
Polecam cały zespół prawników i radców prawnych z Kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Nasza współpraca trwa już kilka lat i jest bardzo efektywna. Moim zdaniem to najlepsza kancelaria radców prawnych w okolicy.
Bardzo dobra kancelaria. Cechuje ich doświadczenia i naprawdę profesjonalne, indywidualne podejście do każdego klienta. Warto wiedzieć, że są tacy specjaliści.
Warto było swój start-up oddać pod prawną opiekę Kancelarii Grabowski i Wspólnicy. O nic nie musiałem się martwić, wszystkie formalne, prawne sprawy załatwiali szybko i dla mnie bezboleśnie. Polecam współpracę z tą kancelarią.
Chyba każdy kiedyś kupował, wynajmował lub sprzedawał nieruchomości, dobrze w takim wypadku poradzić się dobrej kancelarii prawnej, aby nie podpisać umowy, która nie będzie dla nas korzystna. Grabowski i Wspólnicy świetnie znają się na takich umowach, znają wszystkie prawne kruczki i pułapki. Polecam współpracę.
Oferują wysokie standardy usług prawnych. W moim przypadku ich pomoc naprawdę okazała się nieoceniona. Naprawdę czuje się, że liczy się dla nich dobro klienta. Kancelaria zasługuje na to, żeby ją polecić.
Dobrze, że i nowe technologie nie stanowią dla nich tajemnicy pod względem prawnym. Fajnie mieć świadomość, że kancelaria z którą już współpracowałem, może mi pomóc i w takiej sprawie. Bo wiem, że warto im ufać.
Pomogli mi wyjść na prostą, bardzo szybko znaleźli rozwiązanie do mojego problemu, który naprawdę spędzał sen z powiek. Również dołączam do zadowolonych klientów kancelarii GWLAW.
Przy kupnie nieruchomości, warto skorzystać z bogatego doświadczenia kancelarii Grabowski i Wspólnicy. Można spotkać takie pułapki w czasie transakcji i jest tylu nieuczciwych sprzedawców, że naprawdę dobrze się zabezpieczyć. A Kancelaria jest fantastyczna.
Postanowiłam uporządkować swoje sprawy spadkowe, stwierdziłam, że nigdy nie jest za wcześnie na sporządzenie testamentu. Specjaliści z kancelarii Grabowski i Wspólnicy pomogli mi w tej sprawie. Polecam ich za fachowe podejście.
serdecznie przestrzegam przez GW Law. to tylko przykrywka. Handlarz i eksporter pojazdami osobowymi. Piotr Grabowski to osoba niesłowną, niedotrzymująca terminów, chamska i opryskliwa w kontakcie z Klientami - nie odpisuje na maile i nie tylko. Kancelaria pobiera od Klientów pieniądze, a potem pod płaszczykiem obecności w szpitalu przeciąga proces. ODRADZAMY i PRZESTRZEGAMY.
Zgłosiliśmy do palestry ten podmiot celem weryfikacji prawości ich działania. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH - jeśli chcesz stracić pieniądze - to idealny śmietnik nazywa się GW LAW OFFICE.