Certyfikat BHP

Wątek o prowadzeniu firmy.
Awatar użytkownika
jasława79

Certyfikat BHP

Post autor: jasława79 »

Słuchajcie, mam niezłą zagwozdkę. W firmie szykuje się wdrożenie nowego standardu bezpieczeństwa i higieny pracy - ISO 45001. Niby nic wielkiego, ale ogarnięcie tego całego bałaganu na własną rękę to dla mnie czarna magia. Czy ktoś z Was ogarnięty w temacie opowiedziałby mi co i jak z tym całym certyfikatem? Gdzie szukać sensownych informacji, jak się do tego zabrać, o co się martwić?
Sławciu

Re: Certyfikat BHP

Post autor: Sławciu »

Ignorowanie regularnych przeglądów i konserwacji maszyn to poważne zaniedbanie, które może prowadzić do awarii sprzętu, a co za tym idzie - do wypadków w pracy. Każde urządzenie wymaga regularnych kontroli, aby zapewnić jego sprawne i bezpieczne działanie. Więcej na temat konieczności przeglądów technicznych i ich wpływu na bezpieczeństwo pracy można przeczytać na https://wiadomosci.olsztyn.pl/5-razacyc ... ej-firmie/ i regularna konserwacja jest kluczowa dla zapewnienia bezpieczeństwa i efektywności operacyjnej.
Alicja2024

Re: Certyfikat BHP

Post autor: Alicja2024 »

Hej, ja ze swojej strony polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam z www.webszkolenie.pl i jestem zadowolona :)
ODPOWIEDZ