Biznesowa prezentacja
Wątek o prowadzeniu firmy.
- tomasz81
Biznesowa prezentacja
Ma ktoś z was doświadczenie w tworzeniu prezentacji biznesowych? Jak taka prezentacja powinna wyglądać? Potrzebujemy jej na spotkanie z potencjalnymi klientami, a nigdy nie mieliśmy okazji takowej tworzyć, więc przydadzą się rady.
- Regina83
Re: Biznesowa prezentacja
Miałam podobną zagwozdkę, ale trafiłam na ofertę firmy re-prezentacja.pl. Bardzo mi pomogli w tworzeniu prezentacji, zajęli się wszystkim od projektowania, aż po wizualizację. Są kreatywni, słowni i przyjemnie się z nimi pracuje. Jeśli byłbyś zainteresowany, to odsyłam na ich stronę 

- Eliza111
Razem z kolegami często spędzam czas po pracy w mabozoneclub . Świetny klub biznesowy, w którym można miło spędzić czas, przy okazji dbając o zdrowie. Dodatkowo jest to świetne miejsce na spotkania biznesowe.
- Lolka
A co, jeśli ta takiej prezentacji trzeba przedstawiać różne szczegółowe dane? Czytałam ostatnio na stronie internetowej http://www.cognity.pl/power-bi-tooltips ... g,391.html, że wówczas pomocny może się okazać program Power BI, który pozwala właśnie na taką przejrzystą prezentację różnych danych 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan