biznes-ekspert.pl opinie
Wątek o prowadzeniu firmy.
- Tacjana1991
biznes-ekspert.pl opinie
Post autor: Tacjana1991 »
Szukam biura rachunkowego z Łodzi, które oferuje kompleksową obsługę firm. Znalazłam dużo pozytywnych opinii o Biznes-ekspert, ale chciałabym je jeszcze potwierdzić 

- Sambor_99
Re: biznes-ekspert.pl opinie
Ja również mogę polecić biuro rachunkowe Biznes Ekspert z Łodzi
Doradztwo podatkowe na najwyższym poziomie!
alter medica

alter medica
- Wolimir_83
Post autor: Wolimir_83 »
Pomoc prawna, obsługa księgowa i kadrowo-płacowa, a także controlling - z tych usług korzysta firma, w której pracuję i naprawdę biuro rachunkowe z Łodzi Biznes-ekspert to zespół profesjonalistów!
- Halina1985
Post autor: Halina1985 »
Ja dla swojej firmy szukałam biura rachunkowego "na wczoraj", zaufałam Biznes-ekspert i to był strzał w dziesiątkę! Doskonałe doradztwo, szybka obsługa!
- Napoleon
Biuro rachunkowe z Łodzi Biznes-ekspert to prawdziwy skarb dla dużych przedsiębiorstw - kompleksowa obsługa firmy w jednym biurze daje duże możliwości i bardzo ułatwia prowadzenie firmy!
maridex producent mebli
maridex producent mebli
- Kwietoslawa86
Post autor: Kwietoslawa86 »
Firma, w której pracuję, korzysta z pomocy prawnej biura Biznes-ekspert - polecam! Bardzo sprawna windykacja należności!
Post autor: Kaśiunia2 »
Ja też korzystam z pomocy specjalistów w zakresie "papierkowej roboty" - głównie interesowała mnie obsługa kadrowo-płacowa wrocław, bo z resztą rachunkowości jakoś sobie radzę
Ogrom pracy niestety wpływał na jej jakość i zdarzały się błędy, a z racji że kadry i płace to obszar, w którym błędy nie powinny się zdarzać to wraz z moją wspólniczką podjęłyśmy decyzję o skorzystaniu z usług firmy, która zrobi to lepiej niż my.

Post autor: kuć »
Niestety, ale ja tutaj nie pomogę, ja mam swoją księgową. No, ale skoro już miałem odwagę się odezwać, to powiem, że koniecznie muszę sprawdzić jedną rzecz. Na jaką Pomoc w założeniu firmy w Niemczech mogę tutaj liczyć? Chodzi o firmę budowlaną. Wiem, że tam na robotach można o wiele więcej zarobić. Dlatego o tym myślę, naprawdę na poważnie.
Post autor: księgi00 »
Dobrej księgowej potrzebuje każdy biznes. I to niezależnie od tego, gdzie jest prowadzony. Dlatego biura takie jak FCenter http://fcenter.pl/ mają dla was przygotowane różnego rodzaju rozwiązania, a co jeszcze ważniejsze, pracują również online. Przesyłanie danych, faktur czy innych ważnych elementów odbywa się tylko o wyłącznie w bezpieczny sposób.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Sklepy Internetowe
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Programy partnerskie
- ↳ Ogólnie o biznesie
- ↳ Import/Eksport
- ↳ Biznesplan